Webshop | Karakal Sokken

Webshop

Karakal Sokken

Karakal Sokken

Shop

€ 10,00

Informatie

De Karakal Mens X4-Technical Sneaker Sokken staan bekend als de ultieme squashsok. De extra dikke kussentjes onder de bal van de voet, op de hiel en ter hoogte van de achillespees zorgen ervoor dat schokken maximaal geabsorbeerd worden. In combinatie met een versteviging op de wreef worden onnodige blessures voorkomen.


Omdat je bij squash explosieve bewegingen maakt en regelmatige flink uitstapt is het des te belangrijker om je voeten optimaal te beschermen. Maar ook het voorkomen van hinderlijke blaren is een punt dat je in acht moet nemen bij het kiezen van goede squashsokken. Daarom hebben deze Karakal Mens X4-Technical Sneaker Sokken noppen op de zool die ervoor zorgen dat je voet niet wegglijdt in de schoen. Bovendien zijn deze sokken voorzien van speciale platte naden bij de teen.


Verder zijn de Karakal Mens X4-Technical Sneaker Sokken gemaakt van 95% katoen dat zorgt voor een goede luchtcirculatie, waardoor je voeten droog en koel blijven. De 5% lycra zorgt ervoor dat de sok goed aansluit om de voet.  

Bestel direct
Terug
Offline